Piškotki & Zasebnost

Piškotki in

Zasebnost

Formawood

Kaj so piškotki ?

Večina spletnih strani shrani informacije o vaši dejavnosti na spletni strani. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si zmeraj prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani optimalno delujejo, če so piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam
piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben.

piskotki

 Sejni piškotek

__cfduid pxgcdn.com HTTP se hrani 1 leto

Opis piškotka: Uporablja se za določanje varnosti na spletni strani s strani Cloudflare in se pošilja v ZDA
Initiator: Script tag, page source line numb er 119
Izvor: http://pxgcdn.com/js/rs/9.5.7/in d ex.js?ver= 4.9.6

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics

  • _ga To naključno ustvarjeno število se uporablja za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta in se hrani 2 leti
  • _gat To naključno ustvarjeno število se uporablja v povezavi z _ga za izračun povprečnega časa obiska spletnega mesta, dokler ne zaprete brskalnika
  • _gid To naključno ustvarjeno število se uporablja za zbiranje statističnih podatkov glede na obnašanje na spletni strani
  • collect To število se posreduje Google analitics vsebuje podatke o napravi, sledenje obiskovalcu po spletni strani, informacija o tem kako ste prišli na to spletno stran (npr. direktno ali prek povezave, iskalnika, sponzorirane povezave). Hrani se dokler ne zaprete brskalnika

Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Google

Piškotki-povezave do socialnih omrežij

Uporabljamo tudi piškotke za socialna omrežja, preko katerih pa ne zbiramo statistike ampak vam samo omogočamo hiter link do naše socialne strani!

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Zasebnost

O podjetju

Naslov naše spletne strani je https://formawood.si/

Pevc d.o.o.
Ulica Kamniškega bataljona 1
1236 Trzin, Slovenija

Davčni zavezanec: DA
DDV ID številka: SI20662165
Matična številka: 5701139000

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Elektronski naslovi

Vaš e-naslov se beleži samo, ko pošljete sporočilo preko vašega poštnega odjemalca ali za pošiljanje uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Uporabi se zgolj in samo za odgovor na vaše povpraševanje.
Kontaktni obrazec pošlje na naš elektronski naslov samo v obrazec vpisane podatke. Vnosi se shranjujejo v interno bazo podatkov, podatki za vpis v bazo se shranjujejo v našem e-poštnem odjemalcu in v interni bazi, ter se NE POSREDUJEJO nikamor, izbris vašega kontakta lahko kadarkoli zahtevate s ponovnim vnosom podatkov v kontaktni obrazec in v zadevo vpišete IZBRIS MOJIH PODATKOV.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika ne sledimo, prav tako ne sledimo uporabnika pri pošiljanju e-pošte.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska spletne strani. Ne beležimo IP naslovov. Sledimo in analiziramo sledeče podatke preko Google analytics: ura obiska, vrsta uporabljenega brskalnika in naprave, število obiskov strani, število novih in povratnih uporabnikov, povprečen čas obiska strani in podstrani, čas prebit na naši spletni strani in število izhodov iz spletne strani, omrežje dostopanja.

S kom delimo vaše podatke


Formawood.si ne deli nobenih podatkov s tretjo osebo. Vsi osebni podatki so namenjeni samo interni uporabi.

Katere pravice imate glede vaših podatkov


-kadarkoli imate možnost zahtevati izbris podatkov iz naše baze ZAHTEVAJ IZBRIS

-kadarkoli imate možnost zahtevati izpis podatkov, ki jih hranimo o vas v naši bazi ZAHTEVAJ IZPIS

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov in ime , ki ga vpišete, ko nam pošljete podatke prek kontaktnega obrazca.

Dodatne informacije


Celoten zakon o varovanju osebnih podatkov si lahko preberete TUKAJ

Dodatne informacije lahko dobite na naših kontaktnih številkah ali preko e-pošte: info@pevc.si

Vaši podatki, ki so posredovani prek spletnega obrazca se shranjujo na spletnem strežniku pri podjetju FLAVEE, Štefan Košir s.p., kjer tudi gostujemo spletno stran.
Elektronski naslovi so shranjeni v interni bazi podatkov!