Piškotki & Zasebnost

Piškotki in

Zasebnost

Formawood

Kaj so piškotki ?

Večina spletnih strani shrani informacije o vaši dejavnosti na spletni strani. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si zmeraj prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani optimalno delujejo, če so piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam
piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben.

piskotki

 Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics

  • _utma To naključno ustvarjeno število se uporablja za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta in se hrani 2 leti
  • _utmb To naključno ustvarjeno število se uporablja v povezavi z _utmc za izračun povprečnega časa obiska spletnega mesta. Hrani se 30 minut
  • _utmc To naključno ustvarjeno število se uporablja v povezavi z _utmb za izračun povprečnega časa obiska spletnega mesta, dokler ne zaprete brskalnika
  • _utmz To je naključno ustvarjeno število in informacija o tem kako ste prišli na to spletno stran (npr. direktno ali prek povezave, iskalnika, sponzorirane povezave). Hrani se 6 mesecev

Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Google

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Zasebnost

O podjetju

Naslov naše spletne strani je http://formawood.si/

Pevc d.o.o.
Ulica Kamniškega bataljona 1
1236 Trzin, Slovenija

Davčni zavezanec: DA
DDV ID številka: SI20662165
Matična številka: 5701139000

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?
Elektronski naslovi

Vaš e-naslov se beleži samo, ko pošljete sporočilo preko vašega poštnega odjemalca ali za pošiljanje uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Uporabi se zgolj in samo za odgovor na vaše povpraševanje.
Kontaktni obrazec pošlje na naš elektronski naslov samo v obrazec vpisane podatke. Vnosi se ne shranjujejo v bazo podatkov, ampak jo prejmemo na elektronski naslov, izbris vašega kontakta lahko kadarkoli zahtevate s ponovnim vnosom podatkov v kontaktni obrazec in v zadevo vpišete IZBRIS MOJIH PODATKOV.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika ne sledimo.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska. Ne beležimo IP naslovov, lokacije idr. ampak samo število obiskov naše spletne strani ter uro obiska in čas brskanja po naši spletni strani.

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Formawood.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov, ko nam pošljete podatke prek kontaktnega obrazca.

Dodatne informacije
Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju FLAVEE, Štefan Košir s.p., kjer tudi gostujemo spletno stran. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov!

F